Boutiquehotel The Roosevelt geopend in Middelburg

Gasten van harte welkom in het door ESTIDA ingerichte monument

23 MAART 2015, MIDDELBURG, NEDERLAND
Samenvatting
Met de pre-opening van het hotel sluiten ondernemersechtpaar Raymonde en Martin van der Louw en de Amsterdamse interieurontwerpers van ESTIDA interior design and concept development een periode van intensieve verbouwing af. Zo zijn onder meer 23 bijzondere Boutiquehotelkamers, vier luxe hotelsuites, een adembenemende Presidential Suite, een in wijnen gespecialiseerde Hotelbar D’Oriënt en een beschutte stadstuin gerealiseerd. De Zeeuwse aanwinst is nu geopend voor de eerste nieuwsgierige gasten.

Het luxe Hotel The Roosevelt is gevestigd zich in een authentiek jaren '50 monument van architect J.F. Berghoef. In dit historische pand heeft ESTIDA interieurdesign een cosmopolitische sfeer gecreëerd door oude details te combineren met moderne elementen. Het Amsterdamse ESTIDA, onder andere bekend van Hotel New York, de Jopenkerk en de nieuwste generatie van La Place, is gespecialiseerd in het ontwerpen van toonaangevende interieurs en markante horecaconcepten. Voor Hotel The Roosevelt heeft ESTIDA een sober chic interieurconcept gecreëerd om het beeld uit de jaren van Franklin en Eleanor Roosevelt te bekrachtigen. Hoewel elke kamer in het Boutiquehotel uniek is, heeft ESTIDA door middel van kleur, meubelcombinaties en karakteristieke uitstraling eenheid gecreëerd.

Via social media heeft Hotel The Roosevelt reeds kenbaar gemaakt welke 'hotel favorites' gasten kunnen verwachten in het Boutiquehotel, zoals bijvoorbeeld de C.O. Bigelow zeep, die Eleanor Roosevelt gebruikte. Gasten kunnen tevens genieten van de frisse, mousserende Franciacorta wijn of de verse en verantwoorde Redbeans koffie. Aan de ontbijttafel kunnen gasten het desembrood van bakkerij De Smaak van Toen verwachten, geserveerd op het romantische Alessi Dressed servies van Marcel Wanders.

De sfeervolle hotelkamers zijn te boeken via de website.

Citaten
"Bij het eerste bezoek was ik bijzonder onder de indruk van het gebouw. Het was voor ons een mooie opdracht om daar een hotel interieur aan toe te voegen met respect voor de bestaande basis en de architectonische kwaliteit." Michel Ruijgrok, Art-director ESTIDA
"Nu de eerste gasten Hotel The Roosevelt betreden en overrompeld worden door de uitstraling van het gebouw en het interieur lukt het ons om door gastvrijheid en service een verblijf te vertalen tot een unieke beleving." Raymonde van der Louw, Hotel The Roosevelt
Download PDF
Download PDF
Over Hotel The Roosevelt

Hotel The Roosevelt is een nieuw hotel in hartje Middelburg. Met vier adembenemende hotelsuites, 24 bijzondere Boutiquehotelkamers, een adembenemende Presidential Suite, een in wijnen gespecialiseerde Hotelbar D’Oriënt en een beschutte stadstuin is Hotel The Roosevelt de parel van de Zeeuwse hoofdstad. Het luxe en moderne Boutiquehotel is gevestigd in het gemeentelijke monument op de Burg van Middelburg, welke uitzicht biedt over het plein voor de Adbij en de kerktoren. Op nog geen 200 meter van de Markt, de grootste winkelstraat en het Abdijcomplex kunt u genieten van een comfortabel verblijf met de daarbij horende warme gastvrijheid van het unieke hotel.

berichten