Hotel The Roosevelt genomineerd voor Best Hotel Design

Gloednieuwe hotel maakt kans op Entree Hospitality & Style Awards 2015

23 SEPTEMBER 2015, MIDDELBURG
Samenvatting
Binnen een half jaar na de opening van Hotel The Roosevelt is het Middelburgse Boutiquehotel genomineerd voor de Entree Hospitality & Style Awards 2015. Hotel The Roosevelt is één van de vijf genomineerden in de categorie Best Hotel Design.

Nog geen half jaar geleden opende Hotel The Roosevelt haar deuren in hartje Middelburg. Gister maakte horecavakblad Entree de genomineerden voor de Hospitality & Style Awards 2015 bekend. De vakjury van hospitality & style professionals heeft Hotel The Roosevelt verkozen tot één van de vijf genomineerden in de categorie Best Hotel Design. Hotel The Roosevelt's originaliteit, uitstraling en functionaliteit van het interieurdesign in zowel publieke ruimtes als hotelkamers hebben de doorslag gegeven. De Amsterdamse interieurontwerpers van ESTIDA interior design and concept development ontwierpen de bijzondere Boutiquehotelkamers, de adembenemende suites, Hotelbar D’Oriënt en de beschutte stadstuin in het Zeeuwse hotel.

Naast Hotel The Roosevelt zijn Eye Hotel (Utrecht), INK Hotel (Amsterdam), Manzo's Suites (Zaandam) en The Hoxton (Amsterdam) genomineerd in de categorie Best Hotel Design. De 11-koppige jury bezoekt in oktober en november de genomineerde hotels om een uiteindelijke winnaar te kiezen. Maandag 30 november worden de Entree Hospitality & Style Awards uitgereikt tijdens een feestelijk gala in Hilversum.


Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hotel The Roosevelt

Hotel The Roosevelt is een nieuw hotel in hartje Middelburg. Met vier adembenemende hotelsuites, 24 bijzondere Boutiquehotelkamers, een adembenemende Presidential Suite, een in wijnen gespecialiseerde Hotelbar D’Oriënt en een beschutte stadstuin is Hotel The Roosevelt de parel van de Zeeuwse hoofdstad. Het luxe en moderne Boutiquehotel is gevestigd in het gemeentelijke monument op de Burg van Middelburg, welke uitzicht biedt over het plein voor de Adbij en de kerktoren. Op nog geen 200 meter van de Markt, de grootste winkelstraat en het Abdijcomplex kunt u genieten van een comfortabel verblijf met de daarbij horende warme gastvrijheid van het unieke hotel.

berichten