Hotel The Roosevelt genomineerd voor Dutch Hotel Award

Nog geen maand open en nu al gewaardeerd

22 APRIL 2015, MIDDELBURG, NEDERLAND
Samenvatting
Hotel The Roosevelt is genomineerd voor de 12de editie van de Dutch Hotel Award (DHA). Uit 38 inzendingen is het kersverse Boutiquehotel geselecteerd en staat daarmee tussen grote gevestigde namen zoals Hotel van Oranje en Bilderberg De Keizerskroon.

Hotel The Roosevelt is de nieuwste aanwinst voor Middelburg. Nog geen maand geleden ontving ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw de eerste gasten in het door Estida ingerichte gemeentelijk monument. Sinsdien is er veel belangstelling voor het Boutiquehotel, wat wederom wordt bevestigd door de nominatie.

De jury van de Dutch Hotel Award 2015 zal Hotel The Roosevelt beoordelen op verbetering van resultaten, bijzondere wapenfeiten en motivatie. De winnaar wordt 25 juni tijdens het Hotel Management Diner bekend gemaakt.

Citaten
"Een nominatie voor de Dutch Hotel Award ontvangen in de eerste maand dat Hotel The Roosevelt geopend is, is een prachtige waardering van ons werk." Raymonde van der Louw, Hotel The Roosevelt
Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Hotel The Roosevelt

Hotel The Roosevelt is een nieuw hotel in hartje Middelburg. Met vier adembenemende hotelsuites, 24 bijzondere Boutiquehotelkamers, een adembenemende Presidential Suite, een in wijnen gespecialiseerde Hotelbar D’Oriënt en een beschutte stadstuin is Hotel The Roosevelt de parel van de Zeeuwse hoofdstad. Het luxe en moderne Boutiquehotel is gevestigd in het gemeentelijke monument op de Burg van Middelburg, welke uitzicht biedt over het plein voor de Adbij en de kerktoren. Op nog geen 200 meter van de Markt, de grootste winkelstraat en het Abdijcomplex kunt u genieten van een comfortabel verblijf met de daarbij horende warme gastvrijheid van het unieke hotel.

berichten